Uw mening telt!

Uw mening telt! Bent u tevreden over onze service en/of over onze uitgevoerde werkzaamheden? Klanten beoordelen ons met een 8,9! Daar zijn we erg trots op. Ook úw mening doet ertoe! Laat het ons weten.

 

Flexibel en duidelijk

Voor ons betekent klantvriendelijk: flexibel zijn! Schikt het u niet om de auto te halen en te brengen voor onderhoud of een reparatie, wij zorgen ervoor. Heeft u vervangend vervoer nodig? Ook dat is geen probleem. U blijft mobiel als de auto bij ons in de werkplaats staat.

Klantvriendelijk betekent ook duidelijkheid. Wij hebben voor beurten en veel voorkomende reparaties vaste prijzen. Extra reparaties overleggen wij altijd met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Hoe klanten over ons denken:

  • “Hartelijke ontvangst en eerlijke informatie. Denken mee in zoeken naar oplossingen.”
  • “Auto word netjes opgehaald en teruggebracht. Omschrijving van de werkzaamheden zijn goed.”
  • “Een klant van ons was gestrand en in samenspraak met Autobedrijf Jasper de klant geholpen! Top en zeer vriendelijke en kundige mensen.”
  • “Storing van mijn auto werd opgelost en de kosten vielen heel erg mee en heb meteen onderhoud laten doen.”

 

Goede uitleg factuur

Wat ook onder onze vorm van klantvriendelijkheid valt, is een goede uitleg van de factuur. En door eventueel de vervangen onderdelen te laten zien, zodat u weet wat er aan de auto gedaan is. Transparant en natuurlijk geen verrassingen achteraf.

 

Werkplaats

Onze team in de werkplaats gaat geen uitdaging uit de weg. De werkplaats is van alle gemakken voorzien. Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot & Citroën, maar werken aan alle merken!

Eigenlijk is klantvriendelijkheid niet zo moeilijk: denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!

 

Uw mening telt!

We werken continue aan verbetering van onze service en diensten. Om aan de wensen en behoeften van onze klanten tegemoet te komen, staan wij uiteraard graag open voor uw suggesties.

 

Loop gerust binnen in onze werkplaats, team Jasper staat voor u klaar! Online of telefonisch (046-4209090) een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

Wilt u uw beoordeling achterlaten? Alvast hartelijk dank!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

046-4209090 info@autobedrijfjasper.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 046-4209090

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×