Private Lease Young

De zekerheid van een vast maandbedrag

Door gebruik te maken van Private Lease Young, kunt u een jonge occasion rijden tegen een aantrekkelijk, vast maandbedrag inclusief onderhoud, all-risk verzekering en wegenbelasting.

Spreekt dit u aan? Lees hieronder meer over de richtlijnen en uitleg van Private Leasy Young, of kom gewoon even aan bij ons in de showroom, wij leggen het u graag uit!

Richtlijnen en uitleg

Private Lease Young is voor gebruikte auto’s, waarbij de auto ten tijde van de verkoop niet ouder is dan 8 jaar en de km stand niet hoger is dan 120.000 (dit hangt af van de gekozen looptijd en maximaal per jaar te rijden kilometers).

Hier bij wordt voor u uitgerekend welk bedrag per maand u kwijt bent om met de gekozen auto drie of vier jaar te rijden, waarbij de kosten per maand van tevoren afgesproken worden en uitgedrukt in een totaal maandbedrag.

Na de looptijd kunt u kiezen de auto voor het van tevoren afgesproken bedrag over te nemen , of in te ruilen tegen een andere auto uit onze voorraad waarbij het restant bedrag altijd lager is dan het inruil bedrag. Uiteraard kan deze dan weer in een private lease constructie worden omgezet.

Het leasebedrag bestaat uit:

  • Allrisk verzekering op uw eigen naam, zodat de no-claim opbouw gehandhaafd blijft;
  • Een financiering met een restantbedrag gekoppeld aan de looptijd van 36 of 48 maanden, en de mogelijkheid om de in te ruilen auto te verrekenen met het totale financieringsbedrag;
  • Wegenbelasting;
  • Een volledig onderhoudscontract voor de gehele looptijd gekoppeld aan een maximum aantal kilometers per jaar. U bent dus vooraf al bekend met de totale kosten, inclusief breuk en/of abnormale slijtage.

Voorbeeld:

Een auto kost € 6.950 van bouwjaar 2014 met 35.000km.
Uw inruil is waard € 1.750.
Verrekend met de inruilwaarde kost de auto € 5.200.
U wilt deze auto 36 maanden leasen en u rijdt 10.000km per jaar.

 Opbouw Private Young Lease Maandprijs
 Kosten auto € 5.200 op 36 maanden met een slottermijn van € 2.250  € 109
 Wegenbelasting (prijsstijgingen van overheidswege zijn mogelijk )  € 18
 Verzekering allrisk (op basis van 8 schadevrije jaren, dit kan variëren)  € 35
 Volledig onderhoudscontract op basis van 10.000 km per jaar  € 25
 Totale leasekosten per maand  € 187

Reparatie en onderhoud dekt ook bijna alle kosten dus is een soort garantie voor de gehele looptijd. Omdat de auto op uw naam geregistreerd wordt heeft dit belasting-technisch een andere impact: geen bijtelling en geen getotaliseerde BKR registratie (alleen voor het lening deel).

Interesse of vragen? Bel of kom gewoon even aan bij ons in de showroom en wij helpen u verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

046-4209090 info@autobedrijfjasper.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 046-4209090

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×